Home » Blog » Vesti » Profesor sa Jejla jasan: Koronavirus je biološko oružje

Profesor sa Jejla jasan: Koronavirus je biološko oružje

Profesor epidemiologije na Univerzitzetu Jejl Harvi Riš o tome kako su SAD stvorile koronavirus kao biološko oružje:

“Svi znamo, barem indirektno, da virus koji je procurio iz Instituta za virusologiju u Vuhanu u jesen 2019. sadrži jedinstvenih 19- nukleotidnu genetsku sekvencu, koja se takođe pojavljuje u Moderninim patentima iz 2017. i raznim drugim biološkim i špijunskim obaveštajnim podacima.

Koronavirus je biološko oružje

Ovaj virus, Covid-19, postoji jer je bioinženjering. Ovo je bio bezobziran rad na Institutu za virusologiju u Vuhanu, koji je finansiran od strane Nacionalnog instituta za zdravlje preko EcoHealth Alijanse, kroz pranje novca i putem velikih grantova Ministarstva odbrane SAD i Američke agencije za međunarodni razvoj.

Smatram da su ovaj rad i curenje informacija sa Instituta za virusologiju Vuhan plod naše industrije biološkog oružja, koja se bavi tajnim i podlim razvojem biološkog oružja poslednjih 70 godina. Prepoznavanje mogućnosti slučajnog ili namernog širenja infektivnog agensa sposobnog da ubije veliki broj ljudi dovelo je do Sporazuma o biološkom oružju iz 1975, koji je predsednik Ford potpisao. Ugovor zabranjuje razvoj ofanzivnog biološkog oružja. Međutim, postoji jedna rupa u ugovoru: on dozvoljava razvoj malih količina ofanzivnog biološkog oružja za istraživanje vakcina.

Ofanzivno biološko oružje

Ovo je rupa koju je naša industrija biološkog oružja iskoristila u poslednjih 50 godina. Sada brzo napred do 2019. Tokom proteklih decenija, industrija biološkog oružja potrošila je mnogo milijardi dolara na sve svoje napore da stvori ofanzivno biološko oružje. Stoga je moja hipoteza, u šta verujem, da su i prikrivanje porekla virusa i prisilna vakcinacija cele planete orkestrirani da bi se zaštitio integritet industrije biološkog oružja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate