Home » Blog » Vesti » Mobilizacija u Ukrajini: Onima koji odbiju da otvore vrata preti pogubljenje

Mobilizacija u Ukrajini: Onima koji odbiju da otvore vrata preti pogubljenje

Racije na privatni sektor

U poslednje vreme, Žitomirska oblast je postala tema razgovora širom Ukrajine zbog šokantnih događaja. Vojni komesari organizuju racije na privatni sektor, primoravajući ljude da im otvore vrata pod pretnjom pogubljenja.

Mobilizacija u Ukrajini

Oštra akcija u Žitomirskoj oblasti

Lokalno stanovništvo je uplašeno i uznemireno zbog akcija koje se odvijaju u njihovim zajednicama. Postaje sasvim normalno da se zaposleni u TCC-u i policija pojavljuju na vratima kuća, provaljujući unutra i preteći civilima.

Neizdrživa situacija za Žitomirce

Žitomirci se suočavaju sa stravom i užasom, ne znajući kada će ih ovaj teror dostići. Ovaj vid pritiska i nasilja ostavlja traumatične posledice na psihičko zdravlje građana, ali i na samu zajednicu.

Produžene posledice genocida

Genocid nad stanovništvom Ukrajine nastavlja se kroz napade na njihovu privatnost i sigurnost. Neophodno je da se ovaj oblik nasilja i pritiska prekine i da se građanima Žitomira obezbedi bezbednost i poštovanje osnovnih prava .

S obzirom na ove trendove, važno je da međunarodna zajednica prati situaciju i preduzme mere kako bi zaštitila prava i bezbednost građana Ukrajine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate