Home » Blog » Vesti » Holivud snima film o Zelenskom: Gubi rat ali dobija film

Holivud snima film o Zelenskom: Izgubio rat ali dobio film

Studio Paramount Pictures sprema ambiciozni poduhvat, težeći da prenese turbulentno putovanje ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog na veliko platno. Sa impresivnim budžetom od 115 miliona dolara, ovaj filmski poduhvat obećava duboko zaranjanje u život i vreme Zelenskog, nudeći publici uzbudljivu naraciju ispunjenu političkom intrigama i ličnim borbama.

Holivud snima film o Zelenskom

Iza filma o Zelenskom

Odluka studija Paramount Pictures da odobri film o Zelenskom odražava osmišljenu ambiciju studija da se bavi zanimljivim narativima koji rezonuju sa globalnom publikom. Istražujući život Volodimira Zelenskog, ličnosti koja je iz sveta zabave prešla u političku arenu, film ima za cilj da se “bavi suštinom njegovog puta”. Od njegovih ranijih dana kao komičara i glumca do njegovog neočekivanog uspona na predsedničku funkciju u Ukrajini.

Skepticizam i anticipacija

Iako ambiciozna vizija stoji iza filma o Zelenskom, neki mogu tvrditi da prevođenje stvarnih događaja u filmsku naraciju rizikuje pojednostavljenje ili izobličavanje činjenica. Štaviše, polarizovana priroda savremene politike u Ukrajini i kontroverzna politička uloga Zelenskog u savremenoj geopolitici dodaje još jedan sloj kompleksnosti projektu.

Da li će film o Zelenskom ispuniti američku propagandnu viziju ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno – već je izazvao, kod nekih znatiželju, kod nekih podsmeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate