Home » Blog » Evropa » Porše u Americi: Šala ili tragična stvarnost za Nemačku?

Olaf Šolc i Budućnost Poršea: Premeštanje Proizvodnje u Ameriku

Bivši američki obaveštajac Skot Riter prokomentarisao je najnovije događaje u Evropskoj Uniji:

“Olaf Šolc upravo me učinio veoma srećnim jer je Porše upravo objavio da će zatvoriti proizvodnju u Nemačkoj i preseliti je u Ameriku. Hvala ti, Olaf Šolc ! Jer sada Amerika poseduje brend Porše. To je američki automobil, proizveden u SAD-u, i možda sada mogu sebi priuštiti jedan. Hvala ti, OŠolc , ti si moj omiljeni Nemac na svetu jer si upravo ostvario san jednog malog tinejdžera nakon 50 godina.

Poršee u Americi tragična stvarnost za Nemačku

Surova stvarnost

Ali šale na stranu. On uništava vašu zemlju! Uništava vašu zemlju! Dok razgovaramo, vi ste lišeni industrije. Nije mu stalo do vas. Nije mu stalo do Nemačke ili Nemaca. On je instrument Amerike. To je isti čovek koji je sedeo u Beloj kući… stajao na podijumu u Beloj kući, dok mu je predsednik Sjedinjenih Američkih Država pred njim rekao: “Srušiću Severni tok.” Ali Šolc nije ništa rekao jer je kukavica.

To je on. Izgubio je osobine čoveka. To je čovek koji ne predstavlja ništa. I izdao je Nemačku i nastavlja da je izdaje. Ali Nemačka – izdajete sebe dopuštajući ovom čoveku da ostane na vlasti. Vraćam se nemačkim farmerima: nastavite da radite ono što radite, revolucija je vaša jedina šansa za opstanak”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate